Geen producten in de winkelmand
 

Over ons

Tyrrell's WinesRijk aan geschiedenis en baanbrekende resultaten sinds 1858

Opgericht in 1858 door de Engelse immigrant Edward Tyrrell is Tyrrell’s Wines een van Australië’s meest vooraanstaande familiebedrijven/wijnbedrijven met wijngaarden die zich uitstrekken van hun historische huis in de Hunter Valley naar de Limestone Coast (SA) en Heathcote (VIC).

Geleid door de vierde generatie familielid Bruce Tyrrell is Tyrrell’s de thuisbasis van enkele van Australië’s meest bekroonde wijnen waaronder de Vat 1 Semillon. Sinds 1971 is Tyrrell’s bekroond met meer dan 5.000 trofeeën en medailles.

W-3 Holding is exclusief importeur/distributeur voor Tyrrell’s Wines in de Benelux. Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde wijnprofessionals, die samen alles op alles zetten om onze relaties te kunnen voorzien van professioneel advies en een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten van Tyrrell’s Wines. Wij leveren onze producten aan de volgende kanalen: Horeca / retail-vakhandel / groothandel / consument.

W-3 Holding is uw partner in Australische topwijn. Wij denken met u mee, zodat u het beste kunt bieden aan uw klanten of gasten. Dankzij onze platte organisatie en korte lijnen kunnen wij als team snel inspelen op veranderingen binnen de markt. Sales, marketing, distributie en advies: W-3 Holding denkt met u mee.

Met de vijfde generatie, Chris, Jane en John, die betrokken zijn bij het bedrijf, zal Tyrrell’s Wines eigendom blijven van een familie met de eenvoudige filosofie van het produceren van hoge kwaliteit wijn.

De Hunter Valley is een van Australië’s grootste wijngebieden en neemt in een gebied van ongeveer 12.000 vierkante kilometer in beslag. Het wordt begrensd door bergketens, die allemaal deel uitmaken van het Hunter River-stroomgebied. De bovenste Hunter (rond Scone, Murrurundi en Merriwa) is golvend land, terwijl de onderste Hunter (Maitland, Cessnock) redelijk vlak is. Een groot deel van de economie in de regio Hunter is gebaseerd op de mijnbouw, lichte industrie, de productie van staal en landbouw. Het gebied ligt op slechts twee uur rijden van Sydney: een auto is aan te raden als je van plan bent om de Hunter Valley te verkennen tijdens uw verblijf in Australië.

Cessnock is de zuidelijke toegangspoort tot de Hunter Valley wijnstreek. Pokolbin ligt ongeveer zes kilometer ten westen van Cessnock en is het belangrijkste centrum in de regio. Met tal van prachtige accommodaties, restaurants en live-entertainment is het de perfecte locatie voor een weekend weg. Tyrrell’s Wines beheert een groot aantal wijngaarden in de hele Hunter Valley: in totaal iets meer dan 500 hectare. De meerderheid van de aanplant zijn Semillon en Shiraz, waar de regio om bekend staat. Het wijnhuis is gevestigd in Pokolbin en is de thuisbasis van Tyrrell’s Wines, alwaar de originele hut, gebouwd in 1858, nog steeds overeind staat. The Cellar Door bevindt zich op hetzelfde adres en is zeven dagen per week geopend.

overons